Přepnout menu
Hledat

Služby

 

NA SPOKOJENOSTI NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ NÁM ZÁLEŽÍ


Naše distribuce Vám zajistí, že Vámi objednané zboží doručíme v co nejkratším možném termínu a zároveň, že Vaše objednávka bude vždy naplněna na 100 %.

 

Naše společnost věří, že klíč k Vaší spokojenosti je stoprocentní spolehlivost z naší strany. Proto se s námi nikdy nemusíte obávat, že bychom ohrozili plynulost provozu Vaší prodejny.

 

NAŠE NABÍDKA


K veškerému sortimentu nápojů Vám vždy zajistíme maximální podporu. Pomůžeme Vám sestavit ideální nabídku destilátů, míchaných nápojů a vín. Dodáme Vám reklamní předměty a zajistíme Vaši podporu ze strany dodavatelů. Dále Vám, v případě zájmu, zajistíme školení Vašeho personálu.

 

Můžete se na nás vždy spolehnout.

 

K ZAPŮJČENÍ


Nabídka výčepních zařízení a stánků

Pořádáte oslavu, zahradní párty, firemní večírek nebo se chystáte čepovat pivo na akci? Využijte nabídky pronájmu některého z našich výčepů a stánků!

Způsob objednání:

Přestože máme k dispozici dostatek výčepních sestav, doporučujeme zejména v letních měsících zarezervovat výčep s dostatečným předstihem (alespoň 2 týdny dopředu!). Učinit tak můžete emailem, telefonicky nebo osobně. Při přebírání chlazení a stánků bude vyžadováno předložení vašeho platného dokladu totožnosti. Termín pro vrácení zapůjčeného zařízení je nejpozději do středy následujícího týdne, aby bylo k dispozici pro dalšího zákazníka, v jiném případě si vyhrazujeme právo na odečtení smluvní pokuty ze zálohové částky.

1842

ZALOŽEN Plzeňský Prazdroj

Vůbec poprvé na celém světě byl tento druh piva uvařen 5. 10. 1842 v plzeňském pivovaru německým sládkem Josefem Grollem.

 


83.5%

RECYKLACE

Recyklujeme 83.5% odpadu.

 

42M

HEKTOLITRŮ PIVA

Prodáno na letních festivalech v roce 2018.

 

 


28%

PROCENT LIDÍ

Pije pivo alespoň jednou týdně.